+45 3543 4474 mail@MBK.dk

ÅH NEJ - ikke nu igen!

Katrina Farrell og Anna-Elise Bækkelund (Runde 1: kl. 11-12)

Runde 1: Kl. 11-12

ÅH NEJ, IKKE NU IGENKonflikthåndtering og kommunikation

Kender du det? Du kommer hjem fra arbejde og ved lige præcis, hvad du skulle have sagt til kollegaen, som igen overtrådte dine grænser. Og du ved også, hvordan du skulle have sagt det, men du fik det ikke sagt. Du holder dig tilbage fra at hoppe ud i det farefulde vand imellem dig og dine kolleger, og du ønsker nogen gange, at der er én, som kaster dig en redningskrans.

Vi er alle emotionelle væsener, som bruger vores følelser på godt og ondt. Men ofte glemmer vi, at vi ikke lever for flere tusinde år siden, hvor vores hjerner skulle bruges til noget helt andet.

Anna-Elise og Katrina vil gerne lære dig, hvordan du holder fast i dig selv og dit følelsesregister. De vil lære dig, hvordan du fastholder dine egne meninger og holdninger samtidig med, at du er rummelig over for andres meninger og holdninger. Og de vil lære dig, hvordan du kan gå ind i konflikten uden angst og med selvværdet i top! Måske får du dig en ny ven eller en bedre løsning og bliver mere kreativ, end du havde forestillet dig.

Ønsker du således at blive bedre til at hoppe ud i kaos og være med til at skabe ro og resultater, så kom og hør MBKs dygtige konsulenter afholde dette indsigtsfulde og sjove foredrag, der tager afsæt i et af vores meget populære kurser: Konflikthåndtering og Kommunikation.

Katrina Farrell
Katrina er ansat som konsulent i MBK. Hun er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet med speciale i stressudvikling og virksomhedskulturer. Hun har siden beskæftiget sig med motivationscoaching, supervision, kurser, proceskonsultation og mægling både inden for både det private og det offentlige. Hun er desuden certificeret i DiSC.

Hun er energisk og positiv og motiveret for at formidle effektive værktøjer på en let anvendelig og spændende måde. I sin undervisning skaber hun et trygt og autentisk rum med gode rammer for læring.

Anna-Elise Bækkelund
Anna-Elise er ligeledes ansat som konsulent i MBK. Anna-Elises uddannelsesrejse startede med 2 bachelors – en i idræt og en som psykomotorisk terapeaut. Senere er hun certificeret i IDEA, DiSC, MBTI, JTI, SLII, LEAN og OPQ. Hun har derudover en 2-årig uddannelse i systemisk ledelse og organisationsudvikling fra DISPUK samt en uddannelse i Meditation og Mindfullness. Hun har arbejdet som facilitator og udviklingskonsulent for både DI og Mærsk, hvor hun især har beskæftiget sig med ledelses- og organisationsudvikling. Hun har desuden ejet sin egen danseskole, hvor hun i mange år også har været underviser. Hendes mål er at motivere mennesker og organisationer til at udfolde deres fulde potentiale. Hun er positiv, udadvendt og kreativ, og hun er dygtig til at skabe tryghed og tillid, så alle får rum til at udvikle sig.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.