DiSC

todo

Kend dig selv og forstå andre bedre – med DiSC – 1 dag

Kurset er for dig, som ønsker et dybere indblik i dig selv og andre – og vide hvad der motiverer dig selv og andre. Kurset er for dig, som vil have endnu bedre relationer, kommunikation og samarbejde.

DiSC

Kend dig selv
Du kan få bedre relationer, større selvindsigt og et bedre liv, hvis du kender dig selv bedre. Hvad er du rigtig god til? Hvor er det, du er virkelig stærk? Hvad motiverer dig? Hvad presser og stresser dig? Hvilke opgaver er det bedre, at få andre til at tage sig af? Hvordan kan du få bedre relationer og skab et godt samarbejde?

Vi er alle forskellige, så kurser, hvor du får en everything DiSC profil, giver dig en dybere selvindsigt, som er virkelig nyttig i mange sammenhænge både privat og på arbejde.
Der er ikke en profil, som er bedre end andre – alle typer er ligeværdige – men hvis du kender din profil, får du større forståelse for dig selv og andre.
Hvorfor kan du bedre lide nogle opgaver end andre? Hvorfor reagerer du på andre mennesketyper, som du gør? Hvorfor du meget nemmere kan overkomme de opgaver, der passer til din profil?

Personlig udvikling
Hvis du kender dig selv endnu bedre, kan du bedre tage beslutninger og bedre vælge den rigtige vej for dig. Vælge det, du er bedst til – vælge det, der giver dig mest glæde og succes. En DiSC Profil giver dig et fantastisk præcist billede af dine styrker, svagheder og udviklingsmuligheder.
Et kursus, hvor din DiSC profil er udgangspunkt for refleksion og personlig udvikling, kan give dig optimal læring og et stort personligt udbytte.

Everything DiSC Workplace giver dig en profil, som virkelig kan sætte gang i din egen personlige udvikling og i dit arbejdsliv. Du vil få et godt grundlag for at tage beslutninger om dit arbejde og interesser, som vil give dig et stort udbytte i fremtiden.

Forstå andre bedre og skab bedre relationer
Everything DiSC Workplace profilen er virkelig nem at gå til og forstå for alle. Den giver dig ikke kun større selvindsigt, men måske endnu vigtigere: du kommer til at forstå andre bedre!

Andre mennesker motiveres ikke af det samme som dig. Andre mennesker føler sig ikke pressede af det samme, som presser dig. Andre mennesker forstår ikke tingene som dig.

Men hvis du forstår dem bedre, kan du få bedre relationer både privat og på arbejde.
Du kan blive bedre til at motivere andre og til at overbevise dem, fordi du kan blive bedre til at tage udgangspunkt i deres måde at se verden og gå til livet.

Du kan blive bedre til at ”tale med andre” i stedet for at ”tale til andre”.

Hvad er Everything DiSC profiler
En DiSC profil er et avanceret profilværktøj, som er intuitivt og nemt at bruge og forstå.
DiSC er et af verdens mest brugte og præcise profilværktøjer. Den danske udgave af Everything DiSC er valideret ud fra en dansk normgruppe. Ved at svare på en masse spørgsmål får du en profil, som giver en beskrivelse af, hvad der motiverer, presser og stresser og skaber glæde. Alle bliver overraskede over, hvor præcis deres DiSC profil er og bliver motiverede til at arbejde med dem selv og deres relationer.

Er du til højt tempo eller grundighed? Handling eller kontinuitet?
Har du fokus på opgaven eller relationerne? Er det vigtigere for dig, at detaljerne er helt i orden, eller at alle har det godt sammen?

Som den eneste DiSC profil tager Everything DiSC profilerne udgangspunkt I adaptive spørgsmål – dvs. at spørgsmålene tilpasser sig til dig, og på det, som du allerede har svaret på de tidligere spørgsmål. Hvis dine svar modsiger hinanden, vil du blive spurgt mere ind til området, indtil du har en klar profil.

Everything DiSC Workplace Certificering for ledere
Vil I have et internt kursus, hvor I bliver Everything DiSC certificerede? Hvis I selv bliver certificerede, kan I spare mange penge og få redskaber, der virkelig kan betyde en forskel i organisationen.

Hvis du er leder, kan du få et meget bedre grundlag for at lede effektivt og motiverende, hvis I har lavet DiSC profiler på medarbejderne og dig selv. Du vil få støre indsigt i, hvordan du kan motivere den enkelte. Og du vil få større indsigt i, hvad der presser og stresser dine forskellige medarbejdere. Du vil blive en mere afholdt leder, som kan tale bedre med dine medarbejdere og sætte dem til de opgaver, som de mest effektivt kan løse.

Hvis du bliver Everything DiSC certificeret, kan du også bedre forstå dynamikken i teamet, forstå relationerne mellem medarbejderne og skabe et godt grundlag for et konstruktivt samarbejde til glæde for både medarbejdere og virksomheden.

Du vil også få støre indblik i din egen ledelsesstil, og hvordan du kommunikerer med andre. Du vil forstå, hvorfor du selv kan bedre med nogle medarbejdere end andre – og hvorfor de medarbejdere, der ikke ligner dig selv, kan være værdifulde for organisationen og dit team. Du vil blive en dygtigere leder, der kan tilpasse din ledelsesstil til situationen og dine medarbejdere, så du kan levere bedre resultater og samtidigt få mere tilfredse medarbejdere.

Everything DiSC Workplace Certificering for HR
HR udvikler sig i hastigt tempo. HR aktiviteter skal køre hurtigt og mere effektivt, så HR og andre i organisationen ikke drukner i papirarbejde, men får udført mere. Hvis du er i HR vil du få et redskab til værktøjskassen, som virkelig gør en forskel, vækker begejstring og skaber udvikling. Og som er både tidsbesparende og effektivt.

Everything DiSC profiler er meget populære, og det er nemt at arbejde med dem. Dels fordi de er meget intuitive og nemme at forstå for alle, dels fordi alle elsker at få mere viden om sig selv og de teams, de arbejder i.

Everything DiSC profiler er også oplagte at bruge til rekruttering, da mennesker performer og befinder sig bedst i jobs, der passer til deres profil.

Hvorfor Everything DiSC og hvorfor MBK?
MBK A/S er Everything DiSC partner og kan levere en bedre kvalitet og lavere pris med nogle fantastisk dygtige undervisere. Der findes andre udgaver af DiSC, som ikke er lige så valide og intuitive, som Everthing DiSC. Det er helt unikt, at spørgsmålene er adaptive – hvis du en person svarer lidt i øst og vest vil der komme mange flere spørgsmål i den retning indtil der er skabt en klar profil.

Det er vigtigt, hvem der underviser dig på et DiSC kursus. MBK har Danmarks bedste undervisere, der er dygtige formidlere, som kan skræddersy kurset til dine behov. MBK A/S ligger i toppen af Trustpilot med mange gode anmeldelser.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.