+45 3543 4474 mail@MBK.dk

MBK tilbyder en lang række spændende kurser med udgangspunkt i DiSC – både interne og åbne kurser.

  • Avanceret personlighedsprofil – måler på 8 skalaer og kombinationerne af disse.
  • Adaptiv, sikker og nuanceret – spørgerammen er (som den eneste DiSC profil) adaptiv. Dvs. at den sikrer meget stor nøjagtighed, da man får nye spørgsmål, hvis besvarelsen ikke er konsistent fra starten. Der er ikke kun 28 faste spørgsmål, men Everything bliver ved med at spørge indtil ”den er sikker” – dvs. antal spørgsmål afhænger af konsistensen i besvarelsen – hvis profilen ikke er tydelig bliver den ved med at spørge. Dermed giver den et meget sikkert billede og en meget nuanceret profil.
  • Nem at forstå, overskue og sammenligne – den runde Everything DiSC cirkel er nem at forstå, overskue og lave sammenligning ud fra. Modellen er let at gå til for ledere og medarbejdere, da den er rund i stedet for delt op i grafer. Det er let at se og forstå sig selv i forhold til andre og i forhold til eget team. Det er meget intuitivt.
  • Tidsbesparende tilbagemeldinger – personlighedsprofilerne kommer på dansk, er selvforklarende og nem at forstå for alle.
  • Anerkendende og konstruktiv – Everything DiSC-rapporten er skrevet i et let forståeligt sprog og er meget anerkendende. Den giver det optimale grundlag for en konstruktiv dialog.
  • Fælles profil – Man kan lave en sammenligningsrapport mellem 2 profiler – og man kan lave en samlet, fælles teamprofil. (Vi har lavet den på alle her i MBK, havde tegnet cirklen på gulvet og stillede os alle op i cirklen, hvilket var nemt at forstå og virkelig en øjenåbner for alle, hvilket betød en del for vores samarbejde og kommende ansættelser).
  • Mange målgrupper – Everything DiSC indeholder mange forskellige profiltyper rettet til bestemte funktioner. Man kan komme ind i en organisations med ét sprog til mange forskellige niveauer i en virksomhed. Everything disc har profiler lavet til workplace, sælgere, lederprofiler og teams (de koster alle det samme). De er på dansk.
  • Kontinuerligt værktøj – Opfølgningsværktøjer som www.myeverythingdisc.com, teamrapporter og sammenligningsrapporter sikrer, at I kan holde Everything DiSC i live og også bruge den med nye kollegaer.

Har du brug for hjælp?

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.